Nieuwe ouders

Informatiebijeenkomst

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn informatiebijeenkomsten op school, zoals wij dat gewend zijn, niet mogelijk. Neemt u alstublieft contact op met de school om een afspraak te maken indien u belangstelling heeft. We zullen u dan persoonlijk te informeren over onze school. Dit kunt u het beste doen door een e-mail te sturen naar

administratie.frankendael@amosonderwijs.nl of edith.tjaden@amosonderwijs.nl of gertjan.bart@amosonderwijs.nl

U kunt ook bellen (020-4638100)

Klik hier voor een virtueel kijkje op de locatie Hogeweg

Maandag 13 december 2021 is het volgende informatiemomenten

Voor ouders die belangstelling hebben voor onze, school organiseren wij gedurende het schooljaar op beide locaties een aantal informatieochtenden. In het overzicht hieronder ziet u wanneer en op welke locatie de informatieochtenden plaatsvinden. De informatieochtenden beginnen om 09:00 uur (inloop vanaf 08:45 uur). Naast een algemene presentatie over de school geven wij u de gelegenheid om een kijkje te nemen in de school en de lokalen. Leerlingen uit de bovenbouwgroepen zijn daarbij gastvrouw of gastheer. Uiterlijk om 10:30 uur is de informatieochtend afgelopen.

Als u aanwezig wilt zijn tijdens één van de bijeenkomsten, vragen wij u om u van tevoren aan te melden via e-mail aan administratie.frankendael@amosonderwijs.nl . Vermeld hierbij: uw voor- en achternaam, uw telefoonnummer, de naam en geboortedatum van uw zoon/dochter, de datum en locatie van de informatieochtend. U kunt ook bellen om u aan te melden voor één van de informatieochtenden.

Aanmelden/inschrijven

Door de gemeente Amsterdam zijn in overleg met de schoolbesturen duidelijke regels opgesteld voor 4-jarigen die naar de basisschool gaan. Deze regeling vindt u op onze website bij Praktische informatie – Aanmelden / Inschrijven. Ook vindt u hier informatie wanneer u uw oudere kind(eren) wilt aanmelden op de Frankendael.

Informatieochtenden voor nieuwe ouders:
maandag 11 oktober 2021
maandag 08 november 2021
maandag 13 december 2021
maandag 17 januari 2022
maandag 07 maart 2022
maandag 11 april 2022
maandag 30 mei 2022
woensdag 29 juni 2022
de informatieochtenden starten om 09:15 en duren tot uiterlijk 10:30- aanmelden via e-mail s.v.p.